English
 
به انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

اخبار

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: صندوق بازنشستگی یک زیست‌بوم واقعی است / با خلاقیت می‌توان بر محدودیت غلبه کرد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: صندوق بازنشستگی یک زیست‌بوم واقعی است / با خلاقیت می‌توان بر محدودیت غلبه کرد
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: این صندوق به معنای واقعی یک زیست‌بوم است که دارای ویژگی‌ها و شاخص‌های مختلفی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت سهامی انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر «اکبر افتخاری» در آیین معارفه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیران‌کل این وزارتخانه و رییس و اعضای هیئت‌مدیره، مدیران ستادی و مدیران هلدینگ‌ها و شرکت‌های صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، با اشاره به نگاه خود به مدیریت دومین صندوق مهم بازنشستگی کشور، اظهار داشت: نگاه من به این صندوق مدیریت یک شرکت و بنگاه اقتصادی که تنها وظیفه تامین منابع و هزینه کرد آن‌ها را داشته باشد، نیست؛ صندوق بازنشستگی به واقع یک زیست‌بوم با همه ویژگی‌های آن است.

افتخاری تصریح کرد: زیست‌بوم‌ها چند ویژگی شاخص دارند که داشتن پیچیدگی، داشتن ذی‌نفعان متعدد، چند بُعدی بودن و مواجه شدن با برخی اختلالات و مشکلات از جمله آن‌ها است. 

وی با بیان این‌که نمی‌توان به صندوق بازنشستگی صرفاً یک نگاه اقتصادی یا یک نگاه اجتماعی داشت، گفت: تدوین سند راهبردی صندوق بازنشستگی که به ندرت در برخی سازمان‌های پیشرو وجود دارد، اساس و چارچوب مهمی است که برای تهیه آن کار ارزشمندی صورت گرفته و وجود این ظرفیت مسیر و هدف صندوق را در ادامه روشن ساخته است. 

افتخاری تاکید کرد: صندوق بازنشستگی در مسیر پیش رو نیازمند کار جمعی، مشارکت کارشناسان و صاحب‌نظران و چابکی است که این مهم باید در سطوح مختلف از ستاد صندوق تا هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه با تمام توان انجام شود.

مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری با قدردانی از حسن اعتماد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انتخاب خود به این سمت، گفت: اگر می‌خواهیم به جامعه هدف و مجموعه ذی‌نفعان از بازنشستگان و شاغلان خدمت کنیم باید همه با هم حرکت کرده و این نهاد بزرگ کشور را به سمت چابکی و بهره‌وری هدایت کنیم.

افتخاری تاکید کرد: امروز باید هرآنچه در گذشته اتفاق افتاده و حاشیه‌هایی که وجود دارد را کنار بگذاریم و از منابع بهره‌ور و با مشارکت همگان کمک بگیریم. فرصت ما اندک و کار برای انجام دادن بسیار زیاد است. 

وی با بیان اینکه منابع موجود از بازدهی کافی برخوردار نیست، اظهار داشت: در نهادهای بیمه‌ای دو بال سرمایه‌گذاری‌ها و منابع بیمه‌پردازی وجود دارد که باید از آن‌ها برای سودآوری و رسیدن به سرمایه‌گذاری مطلوب و منابع پایدار با هدف بهره‌مندشدن ذی‌نفعان استفاده کرد.

افتخاری بیان کرد: خوشبختانه چشم‌انداز خوبی تعریف شده اما کار در سازمانی که با تکیه بر شرکت‌ها و سرمایه‌های نابهره‌ور شکل گرفته، بسیار دشوار است که با کارگروهی و مشارکت می‌توان به نتایج مطلوب رسید.

وی بازنشستگان زیر پوشش صندوق بازنشستگی کشوری را اصلی‌ترین ذی‌نفعان و ذی‌حق صندوق عنوان کرد و گفت: در کنار بازنشستگان، شاغلان کسورپرداز نیز ذی‌نفعان دیگری هستند که باید به هر دو گروه توجه شود و خدماتی مناسب و شایسته‌ای به ایشان ارایه شود. 

افتخاری تصریح کرد: شاید منابع محدود باشد، اما در جایی که ما با محدودیت مواجه هستیم باید با خلاقیت بر آن غلبه کرده و در مسیر رسیدن به هدف گام برداریم.

* همسان سازی مشکل اساسی بازنشستگان کشوری است

در این نشست، «احمد صافی» رییس کانون‌های بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش و عضو افتخاری هیئت‌مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز با اشاره به زیرپوشش قرار داشتن 850 هزار بازنشسته این وزارتخانه در صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: 50 هزار نفر نیز بر اساس پیش‌بینی‌ها تا پایان امسال به این عدد اضافه خواهد شد، ضمن اینکه تا سه سال آینده تعداد بازنشستگان فرهنگی از تعداد شاغلان بیشتر می‌شود. 

صافی بازنشستگان را یک ظرفیت و سرمایه انسانی مهم برای کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: بازنشستگان کشوری با پنج مشکل اساسی از جمله، وجود تبعیض و فاصله حقوق بین بازنشستگان و شاغلان و ضرورت اجرای همسان‌سازی حقوق، بیمه تکمیلی درمان قوی، تکریم و احترام به بازنشستگان، توجه جدی به فرزندان بازنشستگان و توسعه ایرانگردی و گردشگری برای این گروه از جمعیت کشور، روبه‌رو هستند که باید مورد توجه مدیریت جدید صندوق قرار گیرد.

وی اجرای طرح «در خانه نمانیم» را نقطه عطف سیاست‌های اجتماعی و فرهنگی صندوق بازنشستگی کشوری دانست و گفت: این طرح به افزایش سلامت عاطفی و اجتماعی و همچنین خروج آن‌ها از انزوا و تنهایی کمک می‌کند و به همین دلیل باید این خدمات توسعه و ارتقا یابد.

صافی تاکید کرد: مشورت گرفتن از بازنشستگان متخصص و صاحب ایده یک خواست عمومی از سوی این جامعه بزرگ است که می‌تواند در قالب راه‌اندازی یا فعال شدن مجدد کمیته‌های مشورتی بازنشستگان و مشارکت دادن آن‌ها در تصمیم‌گیری‌های صندوق بازنشستگی عملیاتی شود.

* تدوین سند راهبردی حاصل کار تخصصی و مشارکتی است   

«نعمت‌الله ایزدی» سرپرست پیشین و رییس هیئت‌مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز در سخنانی اظهار داشت: در این مدت با حُسن اعتمادی که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجموعه صندوق داشتند، کارهای ارزشمندی انجام شد که شاخص‌ترین آن تدوین سند راهبردی صندوق بازنشستگی بود که با کار تخصصی و گروهی انجام شد.

وی با قدردانی از اعضای هیئت‌مدیره برای همکاری در مدیریت صندوق و اداره بنگاه‌های اقتصادی، گفت: در برخی امور به طور مشخص وظیفه‌ای برعهده هیئت‌مدیره نبود، اما اعضای این هیئت با صبوری و با توجه به تجربه و تخصصی که داشتند همکاری و تعامل بسیار خوبی برای انجام امور داشتند.
ایزدی با اشاره به انتصاب دکتر اکبر افتخاری به عنوان مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری، ابراز امیدواری کرد: گام‌های موثری با تعامل بین هیئت‌مدیره و مدیرعامل و استفاده از نقطه نظرات کارشناسان در جهت خدمت شایسته به بازنشستگان برداشته شود.

* سیاستی ماندگار است که کارشناسی شده و قانونی باشد 

«محمدمهدی انتشاری» نایب‌رییس هیئت‌مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز با بیان اینکه با تکیه بر سند راهبردی می‌توان بر مشکلاتی که گریبان‌گیر صندوق است فائق آمد، گفت: در صندوق بازنشستگی هر کاری و هر خدمتی که با تعمق و توسل به کارگروهی و کارشناسی و طی شدن مراحل قانونی اجرا شده، ماندگار و اثربخش بوده است. 

انتشاری ادامه داد: اما هر کار و سیاستی که به دور از طی شدن مراحل قانونی و تصویب در کمیته‌های صندوق به اجرا درآمده، سال‌ها گریبان‌گیر صندوق و بازنشستگان بوده و بر مشکلات موجود افزوده است. 

«علی عرب‌مازار» عضو هیئت‌مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز سند راهبردی را یکی از مهم‌ترین اسناد قابل اتکا برای ادامه حیات این صندوق عنوان کرد و افزود: امیدوارم با اجرایی شدن این سند، صندوق بازنشستگی در مسیر اصلی خود حرکت کند.

عرب مازار تاکید کرد: دوره مدیریت آقای ایزدی، دوره‌ای از آرامش بود که با فداکاری، صبر و تدبیر ایشان امور به خوبی مدیریت شد.

«ابراهیم رضایی بابادی» دیگر عضو هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز با تاکید بر اینکه کار و وظایف صندوق بازنشستگی بسیار سنگین و حجیم است، گفت: در همین مدت کوتاه حضور در هیئت‌مدیره صندوق، جز کار کارشناسی و تخصصی و در جهت ارایه خدمت مناسب به بازنشستگان انجام نشده و ظرفیت‌های خوبی در صندوق و هیئت‌مدیره برای کمک به مدیرعامل جدید وجود دارد. 

وی تصریح کرد: در چند ماه اخیر با مدیریت صبورانه و تدبیر سرپرست صندوق، این نهاد به حداقلی از آرامش دست یافت که در سایه آن، بسیاری از امور بر زمین مانده انجام شده یا در حال پیگیری و انجام است.

* امیدواریم آرامش و ثبات به صندوق بازنشستگی بازگردد

«علیرضا سیاسی‌راد» دیگر عضو هیئت‌مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز با بیان اینکه طی دو سال خدمت در صندوق بازنشستگی، همواره تغییرات مدیریتی و حواشی گریبان‌گیر این صندوق بوده است، ابراز امیدواری کرد: با توجه به سوابق و تجربه‌های علمی و تخصصی مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی که هم سابقه مدیرعاملی و هم عضویت در هیئت‌مدیره را داشته است، این نهاد روی آرامش و ثبات را به خود بگیرد.

سیاسی راد تصریح کرد: در شرایط اقتصادی امروز، صندوق بازنشستگی بیش از هر زمان دیگری نیازمند ثبات، پایداری و آرامش است و امیدوارم این آرامش به صندوق بازگردد. خوشبختانه ظرفیت‌های بسیار خوبی در ستاد و شرکت‌ها و هلدینگ‌های تابعه برای کار تیمی مشترک و رسیدن به نتایج قابل اتکا و اعتماد وجود دارد. 

وی تاکید کرد: گرچه بخشی از انتقادات و مشکلات وجود دارد که باید اصلاح شود، اما بخش زیادی از حواشی ایجاد شده در فضای عمومی جفا به صندوق بازنشستگی و بی‌انصافی است و باید اجازه داده شود فضای موجود پیرامون صندوق به یک فضای تخصصی و کارشناسی بازگردد و با همکاری مشکلات موجود برطرف شود.

۷ بهمن ۱۳۹۸ ۱۸:۳۶
تعداد کلیک: ۱,۸۰۶

نظرات بینندگان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:
نام فرستنده: *
پست الکترونیک:
نظر: *
 
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500