به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شرکت سهامی انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، طرحهای ملی انبار سردخانهای 1566 متری و انبار پردازش 2200 متری شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی فرودگاه امامخمینی(ره) صبح امروز (سهشنبه، 26 مرداد 1395) با حضور مهندس «محمود نویدی» مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امامخمینی(ره)، مهندس «ولی آذروش» مدیرعامل و نایبرییس هیئتمدیره شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، مسئولان فرودگاه، گمرک فرودگاه و سایر نهادهای مستقر در فرودگاه بینالمللی امامخمینی(ره)، نمایندگان صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت سرمایهگذاری آتیهصبا و همچنین معاونان و مدیران ارشد شرکتهای انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران و امامخمینی(ره) افتتاح شد.
مهندس ولی آذروش در این آیین با ابراز خشنودی از قرار گرفتن در جایگاهی که موقعیت خدمتگزاری به فعالان عرصه تولید و اقتصاد کشور در آن وجود دارد، گفت: در وهله نخست وظیفه دارم تا از همکاری تمامی نهادها و سازمانهای موجود در مجموعه فرودگاه بینالمللی امامخمینی(ره) قدردانی کنم. همچنین باید از سیاستهای اتخاذ شده از سوی دکتر کرباسیان، معاون محترم وزیر امور اقتصادی و دارایی برای تحول در فرآیندهای توسعه امور گمرکی تشکر کنم و از حمایتها و تدبیر دکتر «اسلامیان» مدیرعامل محترم صندوق بازنشستگی کشوری و دکتر «نیککار» مدیرعامل محترم شرکت سرمایهگذاری آتیهصبا سپاسگزارم.
نایب رییس هیئتمدیره شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران با بیان اینکه افتتاح این طرحها در شرکت امامخمینی(ره) نشاندهنده یک عزم ملی برای همکاری و برطرف کردن نقصهای موجود در عرصههای مختلف است، افزود: اهداف، برنامهریزی، خط مشی و سیاستگذاری شرکت انبارهای عمومی ایران، ارایه خدمات مطلوب تخلیه، بارگیری و انبارش کالاهای مشتریان و اربابرجوع به بهترین نحو ممکن است. بدینمنظور، باید با توجه به سابقه بیش از 50 ساله شرکت، با تلاش مضاعف برای حضور در بنادر جنوبی کشور و همچنین بنادر خشک داخل کشور فعالیت کنیم؛ چراکه تجربه، علم و نیروی انسانی کاربلد مجموعه شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، این قابلیت را دارد.
وی با اشاره به سهم بازار 97 درصدی شرکت انبارهای عمومی امامخمینی(ره) از بخش کارگو هوایی کشور، ادامه داد: میبایست با کمک یکدیگر، بهویژه شرکت شهر فرودگاهی امامخمینی(ره)، به دنبال احیای «جاده ابریشم هوایی» باشیم که کار بسیار ویژه و اررزشمندی است. دلیل دیگر اهمیت این موضوع، سهم 38 درصدی ارزشافزوده کالاها بهوسیله حملونقل هوایی است که از طرحهای توجیهی پروژههای توسعهای در فرودگاه امامخمینی(ره) بهشمار میرود.
مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، احداث سردخانه در تمامی شرکتها و شعب را در زمره طرحهای توسعهای شرکت برشمرد و افزود: خوشبختانه با احداث سردخانه شرکت امامخمینی(ره)، امکان صادرات هوایی بهنگام در رابطه با کالاهای سریعالفساد مانند دارو و مواد اولیه آن، انواع میوه، گل و .. فراهم شده و از این طریق در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، تلاش مناسبی برای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) صورت گرفته است؛ که افتخاری برای شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران بهشمار میرود.
مهندس آذروش با اشاره به اعتبار قریب به 20 میلیارد ریالی این طرحهای ملی، تاکید کرد: احداث سردخانه و انبار پردازش به عنوان حلقههای زنجیره تامین و صنعت لجستیک کشور، توانسته است رضایتمندی صاحبان کالا و اربابرجوع را فراهم کند و با این گام، «اقدام و عمل» در فرودگاه بینالمللی امامخمینی(ره)، شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) و شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی امامخمینی(ره) به منصه ظهور رسیده است.
بر اساس این گزارش، مهندس «محمود نویدی» مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) نیز در این آیین با استقبال از حضور مهندس آذروش با سابقه هشت ساله عضویت در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در راس هرم مدیریتی شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران گفت: در مرحله نخست اجرای طرح شهر فرودگاهی با یک شرکت مشاور بینالمللی که در راهاندازی بیش از 600 فرودگاه در سراسر دنیا فعالیت تاثیرگذار داشته است به توافق رسیدهایم و طرح جامع شهر فرودگاهی در مرحله بازبینی و بازطراحی قرار دارد. همچنین به دنبال ایجاد تغییراتی در نحوه چیدمان ترمینالها هستیم که طرح آن تا پایان تابستان به تایید مراجع ذیصلاح مانند سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت مادر تخصصی فرودگاههای کشور خواهد رسید.
وی با ترسیم افق پنج ساله فرودگاه بینالمللی امامخمینی(ره) به عنوان یکی از پنج فرودگاه برتر منطقه، تاکید کرد: نحوه تعامل با مسافران، صاحبان کالا و اربابرجوع برای ما اهمیت ویژهای دارد و برای این مسئله، تدابیر ویژهای در نظر گرفتهایم؛ چراکه موجب ارتقای جایگاه فرودگاه در اذهان عمومی و البته، جذب سرمایه بخش خصوصی میشود.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) با یاد کردن از ظرفیت منطقه آزاد طرح جامع شهر فرودگاهی به عنوان موتور محرکه شهر فرودگاهی، افزود: باید از قابلیت خدادادی موقعیت جغرافیایی کشور به نحو احسن استفاده کنیم تا بدل به هاب اول منطقه شده و پروژه «راه ابریشم هوایی» زودتر عملیاتی شود و خدمترسانی بهتری به مردم و صاحبان کالا داشته باشیم.
وی با برشمردن قابلیتهای لجستیکی شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) مانند خطوط راهآهن و آزادراههای موجود در منطقه و البته پروازهای بینالمللی برای ایجاد پایانه بندرخشک، ادامه داد: ما به عنوان متولی شهر فرودگاهی، به دنبال جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی بهمنظور ایجاد یک بازار خوب در منطقه هستیم؛ چراکه طرحهای اولیه موجود برای فرودگاه امامخمینی(ره) در دهه 50 شمسی نیز منطبق بر طرح شهر فرودگاهی بوده است که با اصلاحات و بازطراحی لازم، در صدد اجرای آنها هستیم.
مهندس نویدی تعداد شهرهای فرودگاهی فعال در دنیا را 80 شهر عنوان کرد و افزود: سود بخش خردهفروشی free Shopهای موجود در فرودگاهها و شهرهای فرودگاهی بیش از شش برابر سود در مراکز تجاری در شهرهای مشابه است؛ بنابراین به شدت علاقهمند به جذب سرمایه بخش خصوصی هستیم. البته بهتر است که به عنوان هاب صادراتی شناسایی شویم و محصولاتی مانند میوه و گل را با پروازهای بینالمللی به سراسر دنیا صادر کنیم و در این مسیر، همافزایی تمامی نهادها الزامی است.